Weboldalkészítés

Online marketing

Grafikai szolgáltatások

Videókészítés
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

referencia munkákBevásárlólistám.hu APPLIKÁCIÓ

Népszerű trend mostanában, hogy mindent valamilyen app segítségével oldjunk meg. Ennél a munkánál a cél egy olyan webes applikáció kialakítása volt, ami hosszútávon segíti a tudatos vásárlásban a felhasználókat. Az itt begyűjtött tapasztalatok alapján várható, egy Android alapú verzió is.

árlista
TOVÁBB AZ APPLIKÁCIÓRA


Bevásárlólistám.hu

Az oldal elsődleges célja a kapcsolódó applikáció bemutatása és hirdetése. Ezen tűlmenően a segítségével történik az összes szöveges és képes tartalom adminisztrálása is.

árlista
TOVÁBB AZ OLDALRA


Sörtesztelő.hu

Ennél a munkánál alapvetően egy blog kialakításáról volt a cél, így adta magát, hogy WordPress tartalomkezelő rendszert alkalmazzunk. A projekt részét képezte, illetve képzi még most is a logótervezés, illetve az onlinemarketing feladatok folyamatos ellátása is.

árlista
TOVÁBB AZ OLDALRA


Bevásárlólistám.hu, FACEBOOK-OLDAL ÉS HIRDETÉSEK, valamint GOOGLE SZOLGÁLATÁSOK kezelése


A dizájn, a weboldal és az applikáció kialakítása után elindult a közösségi médiás felületek felépítése is. Jelenleg főként hirdetéseket készítünk, melyek értelemszerűen az applikáció használatára buzdítanak, de ezzel párhuzamosan cél egy aktív, "lélegző" felület kialakítása is a felhasználókkal történő kommunikációra.

árlista
TOVÁBB A BEVÁSÁRLÓLISTÁM.HU FACEBOOK-OLDALÁRA

Sörtesztelő.hu, FACEBOOK-OLDAL ÉS HIRDETÉSEK, valamint GOOGLE SZOLGÁLATÁSOK kezelése


Aktív közösségimédiás és tartalomszerkesztő tevékenységünknek köszönhetően, már pár héttel az indulás után több, magyarországi gyártó is leközölte a Sörtesztelő.hu-n megjelenő termékeik tesztjét. Ez a projektünk is jól példázza, hogy ésszerű költségvetéssel is lehet eredményeket felmutatni.

árlista
TOVÁBB A SÖRTESZTELŐ.HU FACEBOOK-OLDALÁRA

Használt-óra.hu, FACEBOOK-OLDAL ÉS HIRDETÉSEK, valamint GOOGLE SZOLGÁLATÁSOK kezelése


A brandépítés egyik fő terepe a különféle közösségi oldalakon való aktív jelenlét. A Használt-óra.hu esetében egy év alatt sikerült egy több, mint 5500 fős követő tábort felépítenünk. Ezt javarészt a www.hasznalt-ora.hu-ra feltöltött hirdetések promótálásával, némi tartalommarketinggel és aktivitást ösztönző hirdetésekkel értük el. A projekt részünkről 2019.12.31-ig tartott.

árlista
TOVÁBB A HASZNÁLT-ÓRA.HU FACEBOOK-OLDALÁRA

árlista

A GWDF tulajdonosa a Generálj!hu Agency Bt.